Odin Fastpack

Visste du at bærere av Odins knute skal få økt indre styrke og hjelpe deg til å nå dine mål? Helly Hansen har latt seg inspirere av norrøn symbolikk denne høsten og laget turjakken Odin Fastpack. Dette er en vanntett og pustende jakke spesielt designet for turer med skiftende værforhold. Lettvektsjakken på kun 242 gram ble tildelt merket for god design under Norges Designråds årlige prisutdeling, og hvem vet, med Odins knute som logo er jakken kanskje en god følgesvenn under neste topptur!

Kr, 2699, Helly Hansen

Share on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone
Dette innlegget ble publisert i Livsstil, Sport og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>